Post by battcafesmoti on Feb 15, 2022 3:16:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קריסטלים רבים פורצים ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
קטגוריית רפואי - בי שייר - מגזין הטכנולוגיה
PUBG MOBILE: Aftermath Akcijske igre mqod
mobile WiFi Calling מאפשרת לך לנהל שיחות קוליות באמצעות רשת האינטרנט האלחוטית (WiFi), במקרים בהם יתכנו קשיי
PUBG MOBILE: Aftermath Laga iaht
קשה להיכנס למשחק הוא לא נותן
גרוע זה רק הודיים שמשחקים במשחק הזה
זה משחק טוב התחלתי לשחק בו מעונה 10 אבל המשחק כל כך עצוב שדיווחתי הרבה פעמים אבל הבעיה לא נפתרה גם שיניתי בטעות את האזור עכשיו אני לא יכול לחזור לאזור המקורי שלי יש כל כך הרבה אירועים אצלי אזור שאני לא יכול להשתמש בו שמתגרה בי כל כך. אני שחקן קבוע של pubg קניתי Royal Pass, בכל פעם שאני פותח ארגז כלשהו, אין לי שום פריט מיתולוגי.
רציתי לכתוב 0 כוכבים אבל אין. העידכון גרועה פלוס. ולא כיף בכללל חוץ מי זה הכול טוב.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, אני משחק בו מאז עונה 12 וזה היה מסע. למרות שאחרי כמה עדכונים, לרוב יש לאויבים חצאי גוף. כאילו פלג הגוף העליון רק מופיע. כמו כן, כפתור הטווח המהיר נעלם לפעמים במהלך המשחק. הייתה לי חוויה מהנה אלמלא אלה. תודה.
להרבה חלונות קופצים בהפעלה, לפעמים אין נשק בסביבה, נתקעתי בטעינת הנשק שלי במשך שעה. לאיים אין מספיק כיסוי והם לא מספיק גדולים בשביל כמה אנשים נמצאים עליהם, כמו כן אני חייב לומר שבאופן יצירתי יותר צריך להיכנס לתחפושת העונתית, רובם שראיתי פשוט מגוחכים. משחק הזומבים מדהים! למשחק הזה יש הרבה פוטנציאל ואני מקווה שהבאגים יתוקנו.
איך ניכנסים לגודזילה?
אני לא מצליח להוריד את האפליקציה 😣
גרועה
PUBG MOBILE - PUBG MOBILE מרגיש/ה נרגש/ת. | פייסבוק
Hello Neighbor Aventura mph
סעמק כמה ציטרים תעשו עם זה משהו סרבק
מטרו הוא קונספט מהנה אבל בסופו של דבר נהרס בגלל העובדה שה-MK14 קיים. הוסף את ה-LMG החדש למטרו וזה יהיה מהנה, תן ל-MK14 מונה.
בסך הכל, משחק טוב למה שהוא עושה. זה כיף לשחק, בסך הכל פשוט, ואתה יכול להרוג אנשים עם מחבת. הטענות האמיתיות היחידות שיש לי הן שההגדרות כל כך גדולות שקשה למצוא משהו ספציפי, ואין כל כך הרבה כלי נשק בסגנון קלאסי כמו פעולות מנוף ואקדחי בוקרים, אבל אני יכול להבין למה אין הרבה מהם .
PUBG MOBILE: Aftermath Laga iaht
لعبه خايليه بتجننننننن صراحه حلوه ومسليه وبتعلم الدفاع عن النفس وكلشي عنجد روعه خصاره على الوقت نزلوها لعبه قويه وفيها اشياء حققيه عنجد وووواووووووووووووووووووووو مش مدح بس لعبه بتججننننننننننننننن الكل ينزلها 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠🧠👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👄👄 👄👄👄👄👄👄
היה נהדר. 5 עד 3. לא ניתן לשחק. המשחק ננעל. כאילו אני לא יכול לכוון בלי שזה ייתקע. מאוד מעצבן.
משחק בן זונה
משחק מאוד שימושי
סבבה אותה אינדה גים חולה אליך
תקן את באג הנחיתה, תקן את באג התוצאות, תקן את באג צילומי הראש. לא ניתן לשחק. ממוקד מדי בעשיית כסף במקום בתיקון המשחק.
הורדתי את המשחק, וכיביתי את תכונת ההורדה האוטומטית מושבתת בגלל קיבולת אחסון נמוכה, והוא עדיין מוריד אוטומטית. כשאני משבית את ההורדות זה יגיד שאני מנותק ואני צריך להיכנס שוב גם אם החיבור שלי תקין לחלוטין. וזה ממשיך להוריד אוטומטית כשאני מתחבר שוב.
נמאסקמפרים
המשחק הכי טוב בעולם
מאז שהורדתי מחדש את המשחק הזה, הוא היה כל כך פגום. אני כל הזמן מתקלקל במרחק של כמה מטרים מהמקום שבו הייתי. פעם אחת שיחקתי ובאופן אקראי התחלתי לאבד בריאות כשלא ירו בי, ואז יצאתי מהמשחק
PUBG MOBILE: Aftermath Akcijske igre mqod
סליחה עם כל הכבוד אני לא חייבת למחוק תמשחקים שלי חצופים מגעילים
Загрузить לימוד תאוריה חינם - תיאוריה (2021) 7.9.2.6 APK для ...
כיף
אני עוד לא הורדתי זה על 0 אחוז כבר שעה זין של משחק
אני מאוד כועס כי אני ילד עבור חבר RP והוא לא הצליח להפעיל את זה וגם אין כאן אימייל ליצור קשר עם המפתחים של יוצרי המשחק/משחק
לא נותן לשחק
ירד בירידה. העדכון החדש לא מרגיש כמו המשחק ששיחקתי בו בשנים האחרונות. אין לי עניין לקנות את ה-RP החדש או דרגת שחיקה יותר. זה עמוס ומערכת התפריטים החדשה מבלבלת. מה שהפך את זה למשחק הנייד הטוב ביותר נזנח.
הרסתם את המשחק עם העידכונים הגרועים האלה!
לא עובד.. אומר "xapk לא נמצא"
אני אוהב את המשחק הוא ממש טוב ובמשחקים הראשונים ששיחקתי באמת ניצחתי אבל אני פשוט לא אוהב איך אין מדורג או לא מדורג ואתה עדיין יכול לבחור באיזה מצב אתה רוצה כדי שלא תשחק עם כמה טוב או רע בשבילך
הרבה מקום
אל תבין אותי לא נכון אני אוהב את המשחק אבל בכל משחק הם האקרים אני חולה ונמאס מהפאב הזה הפך למגרש משחקים לשחקני רמאים עם 24 משחקים ו-ak/d של 5.71 גן עדן אמיתי להאקרים